Dornier Do-17Kb-3, RSmodels, 1/72
2 posters
Stranica 1 / 1.
Dornier Do-17Kb-3, RSmodels, 1/72
Evo gotov je! Mučim se sa ovim čudom mislim tamo od kraja 6mj. (za mene je to cijela maketarska vječnost ) Na kraju sam odustao od ispravljanja svih "krivih Drina" i detaljiranja cockpita dodao sam samo par vidljivih detalja i stavio strojnice MG-15, više sam se posvetio ispravljanju nekih vanjskih datalja ,ispravio sam panelizaciju,popravio upravljačke površine, detaljirao spremišta stajnog trapa(normalno kad se postavi stajni trap i poklopci niš se ne vidi ) bilo je tu posla ,al eto priveo sam ga ipak kraju...
Boje su neka kombinacija MM i Revella sa mješanjima ,napravio sam i prebojavanja starih oznaka ,ali sam onda po prvi puta eksperimentirao sa ublažavanjem kontrasta između maskirnih boja (jel se to zove filter????) pa se to izgubilo... U svakom slučaju ja sam više-manje zadovoljan znam da sam mogao još neke stvari odraditi al eto i ovo se razvuklo, pa sam odlučio završiti, vi procjenite koliko mi je uspjelo.
P.S. Nadam se da vidiš Damire da ne nosiš đaba te silne kutije iz Češke
Boje su neka kombinacija MM i Revella sa mješanjima ,napravio sam i prebojavanja starih oznaka ,ali sam onda po prvi puta eksperimentirao sa ublažavanjem kontrasta između maskirnih boja (jel se to zove filter????) pa se to izgubilo... U svakom slučaju ja sam više-manje zadovoljan znam da sam mogao još neke stvari odraditi al eto i ovo se razvuklo, pa sam odlučio završiti, vi procjenite koliko mi je uspjelo.
P.S. Nadam se da vidiš Damire da ne nosiš đaba te silne kutije iz Češke
Poky- Posts : 887
Re: Dornier Do-17Kb-3, RSmodels, 1/72
Super! Izgleda krasno, boje mi baš dobre ovako izraubane...
Damir- Posts : 1357
Re: Dornier Do-17Kb-3, RSmodels, 1/72
Ah, kažem, pokušavao sam primjeniti to ublažavanje kontrasta ,odnosno izjednačavanje "izraubanosti" boja, al nisam zadovoljan, po meni ,pogotovo na fotkama avion izgleda kao da je "prašnjav"
Poky- Posts : 887
Similar topics
» Amodel 1/72 Dornier Do Wall
» MS.406 ZNDH, RSmodels, 1/72
» Avia B-534 serieIV., KP i RSmodels, 1/72
» Bell XFL-1 Airabonita, RSmodels, 1/72
» Fokker D-XXIII, RSmodels, 1/72
» MS.406 ZNDH, RSmodels, 1/72
» Avia B-534 serieIV., KP i RSmodels, 1/72
» Bell XFL-1 Airabonita, RSmodels, 1/72
» Fokker D-XXIII, RSmodels, 1/72
Stranica 1 / 1.