Bell XFL-1 Airabonita, RSmodels, 1/72
2 posters
Stranica 1 / 1.
Bell XFL-1 Airabonita, RSmodels, 1/72
Evo jedna brzinska s godišnjeg... ukratko Bellov pokušaj da se ubaci u natječaj za mornarički lovac s avionom na bazi P-39, malo izmjenili rep i stavili klasično podvozje ,ali nisu uspjeli jel je protukandidat bio Corsair, na kraju, nakon godina trunjenja, je ovaj jedini prototip i primjerak završio kao temelj u produživanju piste u zračnoj bazi Patuxent River!!!
RSova maketa je klasični češki short run lijepa maketica izvana s krasniom površinom i decentnim panelima ,al sa predebelom plastikom iznutra, ima tu šmirglanja, al niš strašno, sastavnica je bila dosta siromašna iako je cockpit lijep i detaljan na netu nisam uspio naći nikakve fotke ni konkretne podatke pa sam ga obojio Yellow Zinc Cromate kako su predložili u sastavnici...
Dekali su tanki i lijepo prijanjaju ali su date rundele premale, nažalost ja sam to skužio nakon što sam ih zaljepio
...
Evo fotki:
RSova maketa je klasični češki short run lijepa maketica izvana s krasniom površinom i decentnim panelima ,al sa predebelom plastikom iznutra, ima tu šmirglanja, al niš strašno, sastavnica je bila dosta siromašna iako je cockpit lijep i detaljan na netu nisam uspio naći nikakve fotke ni konkretne podatke pa sam ga obojio Yellow Zinc Cromate kako su predložili u sastavnici...
Dekali su tanki i lijepo prijanjaju ali su date rundele premale, nažalost ja sam to skužio nakon što sam ih zaljepio
...
Evo fotki:
Poky- Posts : 887
Re: Bell XFL-1 Airabonita, RSmodels, 1/72
Zanimljiv egzot, nisam znao ništa o njemu do sad. Kad ga gledam, ovako sa strane, čini mi se znatno nezgrapniji od normalne tricikl-Airacobre. Čitava konstgrukcija i je takva da je krilo na sredini, a ne prema nosu, ne znam kako bi se ovo rješenje odrazilo na slijetanje na palubu, povlačenje za kuku i cimanje na nos i slične stvari na nosaču...
PS: što se tiče rondele, lako zaljepiš novu...
PS: što se tiče rondele, lako zaljepiš novu...
Damir- Posts : 1357
Similar topics
» Bell P-59A Airacomet, Special Hobby ,1/72
» MS.406 ZNDH, RSmodels, 1/72
» Avia B-534 serieIV., KP i RSmodels, 1/72
» Dornier Do-17Kb-3, RSmodels, 1/72
» Fokker D-XXIII, RSmodels, 1/72
» MS.406 ZNDH, RSmodels, 1/72
» Avia B-534 serieIV., KP i RSmodels, 1/72
» Dornier Do-17Kb-3, RSmodels, 1/72
» Fokker D-XXIII, RSmodels, 1/72
Stranica 1 / 1.