Zlin 726 Univerzal Varaždinac
4 posters
Stranica 1 / 1.
Zlin 726 Univerzal Varaždinac
Zlin Z26 Univerzal, 1:72
Varaždinac, osamdesete godine, srusio se 84/5 ( ne sjecam se tocno) u akomulacijsko jezero.
Početkom osamdesetih glumio je Svabu u snimanju serije ''Vjetrovi rata'' s R. Mitchumom i Ali McGraw, a pogodite tko ga je prao nakon toga...na plus 30 s toplom vodom i bojom koja je isla dole samo jakim trljanjem......dakle diorama male zabave koja je trajala dva dana - onaj kaj kleci sam ja a onaj u kombinezonu sa slaufom je moj prijatelj Kreso....
Varaždinac, osamdesete godine, srusio se 84/5 ( ne sjecam se tocno) u akomulacijsko jezero.
Početkom osamdesetih glumio je Svabu u snimanju serije ''Vjetrovi rata'' s R. Mitchumom i Ali McGraw, a pogodite tko ga je prao nakon toga...na plus 30 s toplom vodom i bojom koja je isla dole samo jakim trljanjem......dakle diorama male zabave koja je trajala dva dana - onaj kaj kleci sam ja a onaj u kombinezonu sa slaufom je moj prijatelj Kreso....
Slider- Posts : 29
Re: Zlin 726 Univerzal Varaždinac
Fora priča i diorama
Poky- Posts : 887
Eh da, sad se sjećam. Super fora ova diorama s prefarbavanjem. Al ne kužim - to su dvije različite makete, ili jedna prije druga poslije?
Serija "Vjetrovi rata" je bila megapopularna kad su ju snimili i prikazivali ovdje, u Jugi se činilo da je to najvažnija serija svih vremena. Valjda zato što su slavni glumci, a snimano je kod nas.
PS: jel taj Zlin još u akumulacijskom jezeru? Ja bih ga udomio ako nikom ne treba.
Serija "Vjetrovi rata" je bila megapopularna kad su ju snimili i prikazivali ovdje, u Jugi se činilo da je to najvažnija serija svih vremena. Valjda zato što su slavni glumci, a snimano je kod nas.
PS: jel taj Zlin još u akumulacijskom jezeru? Ja bih ga udomio ako nikom ne treba.
Damir- Posts : 1357
nope...izvadjen ...tad sam prvi put vidio alu lim zguzvan ko papir.....ja i Kreo smo rastavljali to na kraju...i nasli rucni sat :-(...onak, najgori posel ikad na aerodromu....)
kad smo ga rastavili otpelali su ga na otpad :-(
inace dve su makete, poslal si mi cini mi se 326 i 526......znam da sam na jednom busil wheel bay
kad smo ga rastavili otpelali su ga na otpad :-(
inace dve su makete, poslal si mi cini mi se 326 i 526......znam da sam na jednom busil wheel bay
Slider- Posts : 29
Odličan rad, ludo mi zgleda ovako u pranju
mpuky- Posts : 358
Similar topics
» Zlin 726 Univerzal verzija 1
» Zlin 726 Univerzal, 1:72, verzija 2
» GALERIJA: Zlin Z-226MS
» Zlin Z-42M HRZ "what if", Hobby Boss, 1/72
» Zlin 726 Univerzal, 1:72, verzija 2
» GALERIJA: Zlin Z-226MS
» Zlin Z-42M HRZ "what if", Hobby Boss, 1/72