Zlin Z-42M HRZ "what if", Hobby Boss, 1/72
3 posters
Stranica 1 / 1.
Zlin Z-42M HRZ "what if", Hobby Boss, 1/72
Evo jedan brzinski, sa kojim sam se bavio dok sam radio podlogicu uz P-47D... Poklon od kolege Borisa G. on je sastavio, ja pofarbao i evo ga!
Jedan od manje poznatih aviončića u HRZu dakle tamo negdje 2006g. je HRZ dobio dva komada na probu kao zamjena za stare UTVE-75 ,kako su se pokazali dobri HRZ je odlućio naručiti 5kom ,ali novije verzije Z-242L koji su i sada u službi dok su ova dva vračena u tvornicu... Normalno priča je čista izmišljotina...
Dekali su iz raznih viškova, a crveni ukrasi su maskirani i farbani...
Jedan od manje poznatih aviončića u HRZu dakle tamo negdje 2006g. je HRZ dobio dva komada na probu kao zamjena za stare UTVE-75 ,kako su se pokazali dobri HRZ je odlućio naručiti 5kom ,ali novije verzije Z-242L koji su i sada u službi dok su ova dva vračena u tvornicu... Normalno priča je čista izmišljotina...
Dekali su iz raznih viškova, a crveni ukrasi su maskirani i farbani...
Poky- Posts : 887
Re: Zlin Z-42M HRZ "what if", Hobby Boss, 1/72
Wow, krasno je ispao.
Oznake si mu odradio kistom ili
Ab-om ?
Jedino si mu previdio ofarbati ovu
crvenu lampu na repu
Oznake si mu odradio kistom ili
Ab-om ?
Jedino si mu previdio ofarbati ovu
crvenu lampu na repu
mpuky- Posts : 358
Nevjerojatno. Ja bih za ova crvena i plava polja potoršio dane, a ti sve napraviš brzinski. Kako, kada... sve to stigneš i nađeš koncentraciju? Inače, posebno mi je drago vidjeti Z-42, na njemu sam letio, pače vozio ga malo po nebu.
PS: naši dečki u vojsci bi dobili packe da im je avion ovako "izweatheringiran" (u aeroklubovima ih se ponekad nađe), no budući da je "what-if"...
PS: naši dečki u vojsci bi dobili packe da im je avion ovako "izweatheringiran" (u aeroklubovima ih se ponekad nađe), no budući da je "what-if"...
Damir- Posts : 1357
Ha sve se stigne ,kad se hoće... taman sam se rješio dijela stasha ,a onda me napale nove makete prvo kolega s posla našao kraj kontejnera 10tak maketa pa ih donio meni ,a onda me i Boris počastio sa nekim svojim nezavršenim koje ne misli raditi i et me opet na hrpi maketa i novih izazova...
Što se tiče crvenih polja... Prvo sam ih nacrtao olovkom na maketu ,pa ih izmaskirao Tamiya trakom i prešpricao a-brushem...Avion je od početka bio namjenjen klincima tako da se nisam pretrgao od točnosti i detalja.
Što se tiče crvenih polja... Prvo sam ih nacrtao olovkom na maketu ,pa ih izmaskirao Tamiya trakom i prešpricao a-brushem...Avion je od početka bio namjenjen klincima tako da se nisam pretrgao od točnosti i detalja.
Poky- Posts : 887
Similar topics
» P-40E, Hobby Boss, 1/72
» GALERIJA: Zlin Z-226MS
» Zlin 726 Univerzal verzija 1
» Zlin 726 Univerzal, 1:72, verzija 2
» Zlin 726 Univerzal Varaždinac
» GALERIJA: Zlin Z-226MS
» Zlin 726 Univerzal verzija 1
» Zlin 726 Univerzal, 1:72, verzija 2
» Zlin 726 Univerzal Varaždinac
Stranica 1 / 1.