Galerija: Airfix 1/72 Curtiss Tomahawk IIb
4 posters
Stranica 1 / 1.
Galerija: Airfix 1/72 Curtiss Tomahawk IIb
Airfix sa sitnim ispravcima i nekoliko dodataka (Yahu tabla, Wako pojasevi, Quickboost horizontalci, propeler i poklopci stajnih trapova, Miniworld cijevi krilnih strojnica, AML nišan i pitot cijev, Eduard eksterni nišan, Squadron vac canopy, AML i Kits World dekali).
Zrakoplov je u bojama 112 Squadrona RAF, pilot Neville Duke (AK402 GA-F), Fort Maddelena, Libya, November 1941
Fotografije u radu se mogu vidjeti ovdje.
Zrakoplov je u bojama 112 Squadrona RAF, pilot Neville Duke (AK402 GA-F), Fort Maddelena, Libya, November 1941
Fotografije u radu se mogu vidjeti ovdje.
Re: Galerija: Airfix 1/72 Curtiss Tomahawk IIb
WOW!
Krasno složena maketa krasnog aviona! A i krasna podloga! Fakat si odradio puno dodatnog posla, super izleda.
Ja sam prošle godine radio istu maketu, ali bez toliko puno prepravaka...
Krasno složena maketa krasnog aviona! A i krasna podloga! Fakat si odradio puno dodatnog posla, super izleda.
Ja sam prošle godine radio istu maketu, ali bez toliko puno prepravaka...
Zadnja promjena: Damir; sri vel 25, 2015 7:13 am; ukupno mijenjano 1 put.
Damir- Posts : 1357
Krasan je, to je novi kalup? Jel si zadovoljan sa maketom kao takvom?
Poky- Posts : 887
Da, novi kalup.
Nije loša maketa. Dobro ide skupa i nema nekih problema sa sklapanjem. Ima par sitnica po pitanju točnosti (ništa konturno), ali to je trenutno najbolji Tomahawk u 1/72.
Nije loša maketa. Dobro ide skupa i nema nekih problema sa sklapanjem. Ima par sitnica po pitanju točnosti (ništa konturno), ali to je trenutno najbolji Tomahawk u 1/72.
Kolko se sjećam, sve se super lijepi, samo je donja strana prednjeg dijela trupa bed - iz dva komada, pa se treba malo brusiti-kitati. No, za nas starije, to je "pis of kejk". Eh da, čini mi se da je i propeler za zamjenu - ja sam stavio iz Hellerovog Spita V.
Za moj RAF-ov primjerak (zeleno-siva shema) trebali su biti oni nazubljeni auspusi, sa puno malih "špicica". To je teško naći, a nemoguće izraditi. Zato treba paziti, pa unaprijed izabrati neki primjerak s ravnim auspusima.
Za moj RAF-ov primjerak (zeleno-siva shema) trebali su biti oni nazubljeni auspusi, sa puno malih "špicica". To je teško naći, a nemoguće izraditi. Zato treba paziti, pa unaprijed izabrati neki primjerak s ravnim auspusima.
Prekrasan uradak
Ove sajle antena su flaks ?
I ja također radim Curtiss Hawka 81-A-2 alisam mu zeznuo
sa CA ljepilom ovaj zaobljeni panel na trupu iza canopya i
sad nikako da ga rescribam kako treba.
Ove sajle antena su flaks ?
I ja također radim Curtiss Hawka 81-A-2 alisam mu zeznuo
sa CA ljepilom ovaj zaobljeni panel na trupu iza canopya i
sad nikako da ga rescribam kako treba.
mpuky- Posts : 358
Ove sajle antena su nekakvo čudo koje sam skinuo sa jednog poštanskog paketa.
Niame, dolazi kao pleteno elastično uže, a niti su ultratanke i ultrarastezljive.
Niame, dolazi kao pleteno elastično uže, a niti su ultratanke i ultrarastezljive.
Kako se lijepe? Meni je to uvijek najveći problem, da ne kažem "izazov". Stirenske niti se tope na mjestu ljepljenja, flaks pruža dosta veliki otpor cijano-ljepilu... Ak je ovo bolje po tom pitanju, možda bi bilo zgodno dublje istražiti što je to.
Similar topics
» GALERIJA: SAIMAN-200, AZmodels, 1/72
» GALERIJA: Zlin Z-226MS
» GALERIJA: Mig-29 CZAF, mjerilo 1:350, 6 komada
» GALERIJA: Bucker Bu-131D, Strein, 1/72
» B-17G, Airfix, 1/72
» GALERIJA: Zlin Z-226MS
» GALERIJA: Mig-29 CZAF, mjerilo 1:350, 6 komada
» GALERIJA: Bucker Bu-131D, Strein, 1/72
» B-17G, Airfix, 1/72
Stranica 1 / 1.