Finski Fokkeri D.XXI, Special Hobby, 1/72
3 posters
Stranica 1 / 1.
Finski Fokkeri D.XXI, Special Hobby, 1/72
Evo moje zadnje makete u ovoj godini ,iako su gotove već neko vrijeme nikako da postavim fotke...
Ukratko bilo je tu dosta petljanja i odugovlačenja ,pokušaja rebuildanja jednog u nizozemca, ali je zapelo na dekalima pa se odustalo ,pa je u igri bila neka diorama ,pa se odustalo ,ti Damire večinu znaš.... Evo ih za sada ovako bez podloge "na suho" ,moj rad i farbanje standardno
Ukratko bilo je tu dosta petljanja i odugovlačenja ,pokušaja rebuildanja jednog u nizozemca, ali je zapelo na dekalima pa se odustalo ,pa je u igri bila neka diorama ,pa se odustalo ,ti Damire večinu znaš.... Evo ih za sada ovako bez podloge "na suho" ,moj rad i farbanje standardno
Poky- Posts : 887
Re: Finski Fokkeri D.XXI, Special Hobby, 1/72
Super riješeno.
Prekrasni su ti Fokkeri, i to baš u finskim bojama. Ne znam zašto, ali ta kombinacija zeleno-crno-žuto sa plavim kukićima mi je oduvijek bila jako dobra. Da ne radim Čehe, radio bih Fince.
Pitanje: znači da neće biti Nizozemca?
Prekrasni su ti Fokkeri, i to baš u finskim bojama. Ne znam zašto, ali ta kombinacija zeleno-crno-žuto sa plavim kukićima mi je oduvijek bila jako dobra. Da ne radim Čehe, radio bih Fince.
Pitanje: znači da neće biti Nizozemca?
Damir- Posts : 1357
Bit će i Nigdjezemac ,kad ga dofuraš iz Češke
Pa da, to je i logično. Nizozemac ima drugi motor, drugačiji poklopac kabine (?), to je drugi avion...
Inače, budući da si sad u tome, zanima me ovaj sa skijama - koja mu je bila brzina i kako stoje sa zračnim pobjedama protiv lovaca?
Inače, budući da si sad u tome, zanima me ovaj sa skijama - koja mu je bila brzina i kako stoje sa zračnim pobjedama protiv lovaca?
Damir- Posts : 1357
Moram priznati da ne znam ovo za brzinu ,odnosno koliko je bio sporiji dok su skije bile montirane, ovako i onako nije baš bio brz, ni s kotačima, ni sa skijama ,a bome ni pokretan ,al eto finci su se uspjeli ćak i s njim nešto oboriti
Navodno su sa Fokkerima finci uspjeli oboriti 116 zrakoplova, imaš na wikipediji dobru tablicu zračnih pobjeda po tipu zrakoplova:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_aces_from_Finland
a sad koliko toga je obhoreno sa skijama ,a koliko s kotačima ne znam ,fincu su mi postali najnovija opsesija tako da se tek zagrijavam
Navodno su sa Fokkerima finci uspjeli oboriti 116 zrakoplova, imaš na wikipediji dobru tablicu zračnih pobjeda po tipu zrakoplova:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_aces_from_Finland
a sad koliko toga je obhoreno sa skijama ,a koliko s kotačima ne znam ,fincu su mi postali najnovija opsesija tako da se tek zagrijavam
Odlično izgledaju.
Suosjećam na opsesiji fincima...
Ja sam prije nekih mjesec dana završio Airfixovog Hurricanea kao HC-451, a sad me dalje u prvom naletu čekaju Blenheim IV, Moran, Messer, Buffalo, I-153 i I-16...
Za dalje budem videl...
Ja sam prije nekih mjesec dana završio Airfixovog Hurricanea kao HC-451, a sad me dalje u prvom naletu čekaju Blenheim IV, Moran, Messer, Buffalo, I-153 i I-16...
Za dalje budem videl...
- Kod:
Ja sam mislio napraviti lovce od najboljih aseva po tipovima, al eto popustilo me, za sad
Similar topics
» Nardi F.N.305, special hobby 1/72
» Bell P-59A Airacomet, Special Hobby ,1/72
» P-40E, Hobby Boss, 1/72
» Zlin Z-42M HRZ "what if", Hobby Boss, 1/72
» PRODAJEM 1/72 - SPEC. HOBBY, SUPERMODEL
» Bell P-59A Airacomet, Special Hobby ,1/72
» P-40E, Hobby Boss, 1/72
» Zlin Z-42M HRZ "what if", Hobby Boss, 1/72
» PRODAJEM 1/72 - SPEC. HOBBY, SUPERMODEL
Stranica 1 / 1.