PzKpfw-III Ausf.L, Matchbox, 1/76
2 posters
Stranica 1 / 1.
Re: PzKpfw-III Ausf.L, Matchbox, 1/76
Maketica ti je po običaju super, ali...
...podloga je katastrofa. Ne znam što si je taj Matchbox zamislio, kakve su gljive jeli kad su ovo napravili:
- krave koje u sjevernoj Africi ugibaju po pustinji i ostavljaju svoje kosti kao bizoni na divljem zapadu
- gusjenice koje u suhom pijesku ostavljaju duboke i precizno formirane tragove kao u mokroj glini
- tragovi gusjenica koji su ne samo iza tenka, već se nekim čudom samoinicijativno stvaraju i ispred njega, prije i nego je tenk došao na tu poziciju
...podloga je katastrofa. Ne znam što si je taj Matchbox zamislio, kakve su gljive jeli kad su ovo napravili:
- krave koje u sjevernoj Africi ugibaju po pustinji i ostavljaju svoje kosti kao bizoni na divljem zapadu
- gusjenice koje u suhom pijesku ostavljaju duboke i precizno formirane tragove kao u mokroj glini
- tragovi gusjenica koji su ne samo iza tenka, već se nekim čudom samoinicijativno stvaraju i ispred njega, prije i nego je tenk došao na tu poziciju
Damir- Posts : 1357
Re: PzKpfw-III Ausf.L, Matchbox, 1/76
Uahaha! Dobar si ,nije to još sve ,oni su ju napravili glatku ko "pesja jaca", teksturu sam ja napravio...
A ćuj to je stara maketa iz doba prije interneta kad ljudi nisu znali kako pustinja izgleda ,a nisu im bili ni jasni svi zakoni fizike baš...
A ćuj to je stara maketa iz doba prije interneta kad ljudi nisu znali kako pustinja izgleda ,a nisu im bili ni jasni svi zakoni fizike baš...
Poky- Posts : 887
Similar topics
» Panther Ausf.D, Zvezda, 1/72
» Kupujem matchbox 1:72
» Jagdpanther, Matchbox, 1/76
» Gloster Gladiator Mk.I, Matchbox/Revell, 1/72
» PRODAJA 1/72 MATCHBOX, MARIVOX, MAQUETTE, M NEWS
» Kupujem matchbox 1:72
» Jagdpanther, Matchbox, 1/76
» Gloster Gladiator Mk.I, Matchbox/Revell, 1/72
» PRODAJA 1/72 MATCHBOX, MARIVOX, MAQUETTE, M NEWS
Stranica 1 / 1.