Diorama - "Omiljena ulica", 1:35 - GOTOVO !!!
3 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Diorama - "Omiljena ulica", 1:35 - GOTOVO !!!
Odlično ,Damire ovo je vinjeta za natjecanje!!!
Daj malo bliže ove betonske žardinjere izgledaju odlično ,jedino je ova treća desno višak nemre se proć po pločniku.. Jel će bit možda suncobran nad stolom?
Daj malo bliže ove betonske žardinjere izgledaju odlično ,jedino je ova treća desno višak nemre se proć po pločniku.. Jel će bit možda suncobran nad stolom?
Poky- Posts : 887
Mislim da su u ono doba bili popularniji suncobrani za ovakve male trasice neg tende...
Od ćeg si radio žardinjere?
Poky je napisao/la:
Žardinjere su ove male postranične zdjelice za miješanje boje (na slici, 3 koje fale). Inače, ako nekom treba, taj komplet plastičnih zdjelica za miješanje boja ima u knjižari u Kačićevoj, mislim da košta manje od 10 kuna. Naravno, kad nema korone... Ostatak materijala također na fotki.
Damir- Posts : 1357
Ček knjižara u Kačičevoj drži Nochov asortiman i dodatke za diorame?!?
Poky je napisao/la:Ček knjižara u Kačičevoj drži Nochov asortiman i dodatke za diorame?!?
Ma ne, samo ove plastične bočice. I to prazne, boju si sam u tome zamješavaš.
Uuu ja bi na tu dioramu, za taj stol!!!!
Kako si izradio pivu tako dobro!?
Jelda da je zabavno u 1/35???
Kako si izradio pivu tako dobro!?
Jelda da je zabavno u 1/35???
Super je zabavno to u 1:35!
Jedno što ja ni u tom mjerilu ne vidim to, sve dok ne fotografiram, čak ni s naočalama. Tek na fotografijama skužim skroz kako je ispalo.
Za pivice sam koristio čačkalicu i "minu od kemijske". Naravno, čačkalica je specijalna, od MIG-Jimeneza, a "mina od kemijske" je od Vingnut-vingsa.
Jedno što ja ni u tom mjerilu ne vidim to, sve dok ne fotografiram, čak ni s naočalama. Tek na fotografijama skužim skroz kako je ispalo.
Za pivice sam koristio čačkalicu i "minu od kemijske". Naravno, čačkalica je specijalna, od MIG-Jimeneza, a "mina od kemijske" je od Vingnut-vingsa.
Ahahahaha! Dobar si zreo za 1/35!!!
Poky je napisao/la:Uuu ja bi na tu dioramu, za taj stol!!!!
Priznaj da bi sjeo za taj stol zato što je na njemu ova maketa, a to ti je bio životni san - složit Aero C-3A...
Ova diorama ne da je dobra već je odlična
Moram priznati da tebi očito baš leže diorame ja to
ne bi mogao izvesti tako realno
mpuky- Posts : 358
Bože sačuvaj!!!! Kakav Aero i to transportni... Pa rađe onda Siebel Sjeo bih zbog pive i nadam se dobrog maketarskog društva! Kaj još imaš za napraviti na diorami??? Moraš se malo prešaltati na 1/35 ti si prešučeni talent!!!!Priznaj da bi sjeo za taj stol zato što je na njemu ova maketa, a to ti je bio životni san - složit Aero C-3A...
Zadnja fotka u prvom postu sa onim osvjetljenjem izgleda ko fotka prave ulice!!!
Ne vraćaj se na brodove ,nastavi s dioramama!!!!!!
Odlično ,ja bih dodao još koju figuru ,al dobro... Ako si zainteresiran mislim da imam jednog ili dva njemca koji sjede ,ako ih želiš preraditi u maketare u bicu?
Poky je napisao/la:
Zadnja fotka u prvom postu sa onim osvjetljenjem izgleda ko fotka prave ulice!!!
Ne vraćaj se na brodove ,nastavi s dioramama!!!!!!
Odlično ,ja bih dodao još koju figuru ,al dobro... Ako si zainteresiran mislim da imam jednog ili dva njemca koji sjede ,ako ih želiš preraditi u maketare u bicu?
Ma ne, ovo je "korona-diorama", bez ljudi na ulicama, svi su doma.
Doduše, teško je objasnit pive na stolu, ali... ...to je metafora za čekanje da kriza prođe. Ja si zamišljam da smo ja i jedna superzgodna ženska naručili pive, ja sam na čas ušao u dućan s maketama, a ona samo na čas otišla na WC.
A na 1:35 ću se vratit, radit ću hangar za moje Messerschmitte u 1:32. Ali prije toga sam se sad nabriojao na Hurricanee u 1:72.
BTW: zna li netko TOČNU razliku između Hurricanea Mk I i Mk IIa na krilima? Znam za motor i par centimetar trupa, ali zanimaju me krila. Koristio bih jednu maketu za drugo, pa zato pitam.
Ja sam mislio da je jedina razlika u Hurricanima oružje i otvori za iste na krilima....
Šta nije neka razlika kod mk.1 metalna i platnena krila + sitna razlika u panelima naoružanja ?
mpuky- Posts : 358
mpuky je napisao/la:Šta nije neka razlika kod mk.1 metalna i platnena krila + sitna razlika u panelima naoružanja ?
Da, to je između "ranog" i "kasnog" MkI.
Al između kasnog MkI i MkIIa ne znam ima li išta različito na krilima.
Znam da MkIIb ima dodatno oružje prema kraju krila.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.