L&M resin makete 1/72
+2
Poky
Damir
6 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: L&M resin makete 1/72
L&M resin 1/72 Soko J-22 Orao. Radim ga u vise verzija i u jos vise pakovanja_kutija.
Ovo je standardni jednosjed JRV-a. Ima krila sa strejkom. Onih decala uz kutiju mislim da vise nemam pa se dobijaju oznake na lijevoj strani slike.
Ovo je sastavljena maketa. Sastavio ju je Slavko Bugarski iz Tenje. Strasno mi se svidja.
Ovo je standardni jednosjed JRV-a. Ima krila sa strejkom. Onih decala uz kutiju mislim da vise nemam pa se dobijaju oznake na lijevoj strani slike.
Ovo je sastavljena maketa. Sastavio ju je Slavko Bugarski iz Tenje. Strasno mi se svidja.
tlikso- Posts : 279
E ovaj Ikarus P-453 je zaista super-egzot, kao neka mješavina Star-warsa i Luftwaffe '46...
Damir- Posts : 1357
Ne znam šta da kažem, Likso izbacuje te makete ,brže neg šta ja uspijem slagati....
Sad teg vidim kolika je tu hrpa modela koje me tek čekaju za izradit
Sad teg vidim kolika je tu hrpa modela koje me tek čekaju za izradit
Poky- Posts : 887
Ovo je serija Dewoitine-a koristenih u Kraljevini.
D1C1 ter, u pripremi je i D1C1 bis. Ako netko zna u cemu je razlika ter-a i bis-a onako na prvu bez trazenja po literaturi placam pice )
D9C1 na kotačima i skijama , na slikama se ne nalaze oni sitni stensili decala koji su na vertikalcu a dobiju se uz maketu.
D.27 prototip i serijski
D1C1 ter, u pripremi je i D1C1 bis. Ako netko zna u cemu je razlika ter-a i bis-a onako na prvu bez trazenja po literaturi placam pice )
D9C1 na kotačima i skijama , na slikama se ne nalaze oni sitni stensili decala koji su na vertikalcu a dobiju se uz maketu.
D.27 prototip i serijski
tlikso je napisao/la:
Vjetrobran? Drljača? Hladnjaci? Propeler?
No, kad kažeš "u pripremi", čini se ozbiljnije.. Možda oblik kormila ili čak motor?
Damir je napisao/la:tlikso je napisao/la:
Vjetrobran? Drljača? Hladnjaci? Propeler?
No, kad kažeš "u pripremi", čini se ozbiljnije.. Možda oblik kormila ili čak motor?
Za sada nista od pića ) probaj ponovno )
Sviđa mi se ovaj SIM s plovcima !
Jesu li možda u nekom daljem planu dvomotorni SIM-XIV-h il Zmaj Fizir J???
Kad će neka web stranica ,zbilja šteta što se bolje ne reklamirate..
Jesu li možda u nekom daljem planu dvomotorni SIM-XIV-h il Zmaj Fizir J???
Kad će neka web stranica ,zbilja šteta što se bolje ne reklamirate..
Poky- Posts : 887
I jedan i drugi su u planu. Dvomotorac je vec dobro napredovao u izradi mastera.
E, taj dvomotorac je zakon. Kad sam bio klinac bilo mi je jako čudno da je prijeratna Juga napravila nešto tako modernog izgleda (naravno, uz Ik-3)...
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» L&M resin makete 1/48
» P/M SOL Su-33 1:48 resin set
» 1/48 Soko 522 L&M resin
» Rogožarski r 313
» Prodaja - makete 1/72
» P/M SOL Su-33 1:48 resin set
» 1/48 Soko 522 L&M resin
» Rogožarski r 313
» Prodaja - makete 1/72