Ju-87B-2 Stuka, Fujimi, 1/72
2 posters
Stranica 1 / 1.
Ju-87B-2 Stuka, Fujimi, 1/72
Evo, Štuka ist fertig! Mali odmor od lovaca...
Daklem ,stara Fujimijeva maketa, izvana izgleda jako dobro ,ali iznutra je vrlo siromašna ,od unutrašnjosti samo sicevi ,podnica, pregrada i joystick.
Dakle sav cockpit sam skrečao ,tuto-kompleto, po meni najveća greška makete što je Fujimi zaboravio staviti podtrupni prozor, pa sam morao rezuckati trup i podnicu cockpita, ostalo je DIK ,farbanje klasika MMenamel i Gunze akril boje i normalno za kraj dvije greške u žaru završavanja
Malo sam pretjero sa uljima na krilu i na samom kraju wetheringa ,pokidao sam cijev stražnje strojnice koja je naravno upala negdje u ambis ispod stola ,privremeno sam stavio cijev napravljenu od med. igle dok ne nabavim kakav MG.
Evo komentirajte, za početak unutrašnjost:
unutrašnjost je farbana s RLM-02, ali je bila loša rasvjeta prilikom fotkanja ,pa sve izgleda prezeleno...
A sad završeni:
Daklem ,stara Fujimijeva maketa, izvana izgleda jako dobro ,ali iznutra je vrlo siromašna ,od unutrašnjosti samo sicevi ,podnica, pregrada i joystick.
Dakle sav cockpit sam skrečao ,tuto-kompleto, po meni najveća greška makete što je Fujimi zaboravio staviti podtrupni prozor, pa sam morao rezuckati trup i podnicu cockpita, ostalo je DIK ,farbanje klasika MMenamel i Gunze akril boje i normalno za kraj dvije greške u žaru završavanja
Malo sam pretjero sa uljima na krilu i na samom kraju wetheringa ,pokidao sam cijev stražnje strojnice koja je naravno upala negdje u ambis ispod stola ,privremeno sam stavio cijev napravljenu od med. igle dok ne nabavim kakav MG.
Evo komentirajte, za početak unutrašnjost:
unutrašnjost je farbana s RLM-02, ali je bila loša rasvjeta prilikom fotkanja ,pa sve izgleda prezeleno...
A sad završeni:
Poky- Posts : 887
Re: Ju-87B-2 Stuka, Fujimi, 1/72
I vanjština i unutrašnjost su super. Jel se ta unutrašnjost na kraju vidi iz vana? Kad ja tako nešto napravim, obično sam na kraju razočaran, jer se vide samo vrhovi sjedala i vrhovi remenja...
Damir- Posts : 1357
Ah, vidi se ak znaš kaj je unutra, predebelo je staklo... Al meni je duša mirna jel znam da maketa ima kompletni kokpit
Poky- Posts : 887
Je, znam taj osjećaj. Iako nakon godinu dana (recimo za prošlogodišnjeg Jaka 11) uopće više ne znam što sam nutra sve stavio.
Dobro je ovako fotkati prije zatvaranja.
Dobro je ovako fotkati prije zatvaranja.
Damir- Posts : 1357
Stranica 1 / 1.