P-51 Mustang, Academy i P-51B Mustang (rebuild) Revell, 1/72
3 posters
Stranica 1 / 1.
P-51 Mustang, Academy i P-51B Mustang (rebuild) Revell, 1/72
Evo opet dva aviona odjednom!
Daklem stari Revell ,već ga neko vrijeme imam i želim ga rebuildati jel sam želio odraditi opet TeX Hillov Mustang ,ali sa što autentičnijim izgledom... Napokon sam se primio i tog posla, pa procijenite kako mi je uspjelo. Normalno najslabija karika ,kao i obično kod rebuildova je cockpit koji je ostao zatvoren i samim tim u krivoj nijansi....
Par fotki stanja nakon što sam ga dao klincima da se poigraju sa njim
A ovo je sadašnje stanje (prvih par fotki je slikano par sati prije ostatka ,pa s time imaju malo drugačije osvjetljenje..)
Evo i drugi!
Paralelno s rebuildom Revellovog P-51B, radio sam i na ovom Academyjevom ranom Mustangu s Allisonovim motorom... Nije tu bilo nikakvog posla ,zaljepi i pobojaj i to je to!
Dakle prva verzija Mustanga s Allisonovim motorom ,Hispano topovima i trokrakom elisom:
I za kraj par fotki s "mlađim bratom" :
Daklem stari Revell ,već ga neko vrijeme imam i želim ga rebuildati jel sam želio odraditi opet TeX Hillov Mustang ,ali sa što autentičnijim izgledom... Napokon sam se primio i tog posla, pa procijenite kako mi je uspjelo. Normalno najslabija karika ,kao i obično kod rebuildova je cockpit koji je ostao zatvoren i samim tim u krivoj nijansi....
Par fotki stanja nakon što sam ga dao klincima da se poigraju sa njim
A ovo je sadašnje stanje (prvih par fotki je slikano par sati prije ostatka ,pa s time imaju malo drugačije osvjetljenje..)
Evo i drugi!
Paralelno s rebuildom Revellovog P-51B, radio sam i na ovom Academyjevom ranom Mustangu s Allisonovim motorom... Nije tu bilo nikakvog posla ,zaljepi i pobojaj i to je to!
Dakle prva verzija Mustanga s Allisonovim motorom ,Hispano topovima i trokrakom elisom:
I za kraj par fotki s "mlađim bratom" :
Poky- Posts : 887
Re: P-51 Mustang, Academy i P-51B Mustang (rebuild) Revell, 1/72
Zanimljiva dva mališana. Jako mi je dobro kako si onog prvog "olupao" s gornje strane (s donje?), baš je uvjerljivo. A i razbija monotonu jednobojnu shemu. A za cockpit ne brini, pa niš se ne vidi kroz te rešetke.
Koji je ovaj drugi, koji pilot? Pitam to zbog silnih oznaka pod kabinom...
I, da, s obzirom na rebuild, zar je nestalo novih maketa za slaganje, ili si već složio sve postojeće tipove?
Koji je ovaj drugi, koji pilot? Pitam to zbog silnih oznaka pod kabinom...
I, da, s obzirom na rebuild, zar je nestalo novih maketa za slaganje, ili si već složio sve postojeće tipove?
Damir- Posts : 1357
Alo! U sastavnici ne piše o kojem se pilotu radi ,a i net je štur što se tiće te postrojbe 111thTRS (tactical reccon sqadron), našao sam dosta fotki dotičnog 1st Lt. Dean R. Gilmorea koji se fotkao ispred mašine s tim "oćima" ,kao i fotku još jednog neznanog pilota u sličnoj pozi, ali nigdje se ne vidi rep s kodom i serijskim brojem ,pa nemrem tvrditi da je to ta mašina i tog pilota...
Ne nije nestalo stasha ,već sam krenuo raditi tog Mustanga , ovaj P-51B već duže čeka rebuild ,a pošto se radi o istim bojama ,rekoh sad il nikad i uštedio si vremena na farbanje...
Ne nije nestalo stasha ,već sam krenuo raditi tog Mustanga , ovaj P-51B već duže čeka rebuild ,a pošto se radi o istim bojama ,rekoh sad il nikad i uštedio si vremena na farbanje...
Krasni su
Možda ne bi bilo loše da na ovom prvom zamijeniš ovu
okruglu antenu nečim tanjim ?
Na ovom drugom ove oznake ispod kabine su za oborene
zrakoplove ???
Možda ne bi bilo loše da na ovom prvom zamijeniš ovu
okruglu antenu nečim tanjim ?
Na ovom drugom ove oznake ispod kabine su za oborene
zrakoplove ???
mpuky- Posts : 358
Ne to je bila oznaka izvršenih izvidničkih letova
Ah zo. Ma uopće ne kužim šta je nacrtano na tim točkicama.
mpuky- Posts : 358
Similar topics
» Mustang x2 P-51B Revell & P-51D Tamiya, 1/72
» P-39Q Airacobra, 1/72, Academy (rebuild)
» B-17F, stari Revell, 1/72 rebuild
» Junkers Ju-88A-4, Revell(rebuild), 1/72
» Messerschmitt Me-262 A-1a, stari Revell, 1/72 REBUILD
» P-39Q Airacobra, 1/72, Academy (rebuild)
» B-17F, stari Revell, 1/72 rebuild
» Junkers Ju-88A-4, Revell(rebuild), 1/72
» Messerschmitt Me-262 A-1a, stari Revell, 1/72 REBUILD
Stranica 1 / 1.