OGLAS: PRODAJEM i TRAŽIM (kupovina, prodaja i razmjena maketa letjelica, plovila, vozila i hodala)
4 posters
Stranica 1 / 1.
OGLAS: PRODAJEM i TRAŽIM (kupovina, prodaja i razmjena maketa letjelica, plovila, vozila i hodala)
Popis maketa za prodaju (za 5 i više - popust 10%)
Spitfire MkI (Airfix, stari), bez kutije, 25 kn
PZL P-11C (Revell), bez kutije – 45 kn
Ostala mjerila:
Mig-21bis/SMT (OEZ, mjerilo 1:48) – 100 kn
Spitfire IX (Eduard, mjerilo 1:144), pakiranje u vrećici, češki dekali – 30 kn
Spitfire MkI (Airfix, stari), bez kutije, 25 kn
PZL P-11C (Revell), bez kutije – 45 kn
Ostala mjerila:
Mig-21bis/SMT (OEZ, mjerilo 1:48) – 100 kn
Spitfire IX (Eduard, mjerilo 1:144), pakiranje u vrećici, češki dekali – 30 kn
Zadnja promjena: Damir; sri lis 11, 2017 11:49 am; ukupno mijenjano 4 put/a.
Damir- Posts : 1357
Re: OGLAS: PRODAJEM i TRAŽIM (kupovina, prodaja i razmjena maketa letjelica, plovila, vozila i hodala)
...
Zadnja promjena: Damir; čet lip 09, 2016 7:06 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Re: OGLAS: PRODAJEM i TRAŽIM (kupovina, prodaja i razmjena maketa letjelica, plovila, vozila i hodala)
...
Zadnja promjena: Damir; uto vel 07, 2017 6:38 pm; ukupno mijenjano 1 put.
...
Zadnja promjena: Damir; uto vel 07, 2017 6:38 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja bi ti to sve uzeo odmah ,al ko zna kad ću to složit ,a stash dupkom pun ,puca po šavovima...
Poky- Posts : 887
Poky je napisao/la:Ma ja bi ti to sve uzeo odmah ,al ko zna kad ću to složit ,a stash dupkom pun ,puca po šavovima...
Opa, zar i ti prelaziš u prave maketare?!
Stala proizvodnja, počela kupovina?
Pa vidiš da se suzdržavam od kupnje... A proizvodnja pala zbog obaveza i fuševa... Ma vratit ću se ja
jesu otisli hellcat i sunderland????
afka Slider- Posts : 186
afka Slider je napisao/la:jesu otisli hellcat i sunderland????
Mislim da nisu - Snderland je sigurno još tu, primjetio bih da ga nema A za Hellcata ću još pogledati.
Još jedna maketa viška, Mačoriba, s dodatnim setom dekala Delta Hobby. Maketi fali jedan mali dio, prozorni vjetrobran, negdje je ispao... Sumnjam da je to pretjerani problem...
Mijenjam za nešto odgovarajuće vrijednosti, ili ponudite cijenu... CIJENA: S DEKALIMA 35 KN, BEZ DEKALA 25 KN.
Mijenjam za nešto odgovarajuće vrijednosti, ili ponudite cijenu... CIJENA: S DEKALIMA 35 KN, BEZ DEKALA 25 KN.
Zadnja promjena: Damir; pet oľu 10, 2017 5:50 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Neke stvari otišle. Može i zamjena za Ju-88G (1:72).
Evo malo dodatka, uz ono u prvom postu (sve 1:72, osim jednog 1:144):
2. 60 kn
3. 135 kn
4. 60 kn (ili zamjena za čisti Mig-15, onaj s češkim dekalima)
5. 25 kn (1:144)
6. 60 kn
7. 70 kn
8. 70 kn (BEZ METALA!)
[strike]
2. 60 kn
3. 135 kn
4. 60 kn (ili zamjena za čisti Mig-15, onaj s češkim dekalima)
5. 25 kn (1:144)
6. 60 kn
7. 70 kn
8. 70 kn (BEZ METALA!)
[strike]
Zadnja promjena: Damir; sri lis 11, 2017 11:49 am; ukupno mijenjano 1 put.
Pridodajem i Revellov DC-3, 100 kn (...ako netko ima drugačiju predodžbu o cijeni, nek javi na PM...). Zamjena za Ju-88G u bilo kojem upotrebljivom stanju (bez kutije, dekala, poluzapočeto i sl) bi bila dobrodošla.
Tražim Fokker XXI u 1:72. Najbolje neki sa skijama i motorom Mercury, ali možda i neki drugi dođe u obzir. Nudim razno u zamjenu, npr. pada mi na pamet nešto analogno (dosta dijelova odvojeno od stabla):
Baš si pokvaren ,mamiš me sa tim G-1 ,a znaš da sam već složio tog Fokkera XXI...
Poky je napisao/la:Baš si pokvaren ,mamiš me sa tim G-1 ,a znaš da sam već složio tog Fokkera XXI...
Ma znam da na tebe jedinog ne mogu računati - ti si jedini hrvatski maketar koji kupi maketu i složi ju. Nikad ništa nesloženo.
A za G-1 ću se možda jednom kajati ako ostanem bez njega (na njemu je letio i češki pilot), ali potreba za Fokkerom XXI je trenutno jača. Naravno, ako ga netko ima, a treba nešto drugo, možda i to imam...
Dao sam si truda zbog Damira i ipak malo detaljnije pregledao zalihe maketa i pronašao PM-ov Fokker D.XXI sa skijama iako sam mu ranije rekao da ga nemam. Stvarno sam i mislio da ga nemam ali me ipak nešto kopkalo .... <Znači Damire imaš Fokkera D.XXI. Da li da ga šaljem na onaj kiosk?
Razlog zašto mi je teško na prvu reći da li nešto imam ili nemam vidite sa priložene fotografije jednog od mojih "radnih" prostora. Poprilična gužva ) Jedan naš kolega maketar me je jučer uslikao u njemu pri prolasku kroz Novu Gradišku i proslijedio sliku koju dijelim s vama.
Razlog zašto mi je teško na prvu reći da li nešto imam ili nemam vidite sa priložene fotografije jednog od mojih "radnih" prostora. Poprilična gužva ) Jedan naš kolega maketar me je jučer uslikao u njemu pri prolasku kroz Novu Gradišku i proslijedio sliku koju dijelim s vama.
tlikso- Posts : 279
A ja mislio da je u mojoj radionici gužva....
tlikso je napisao/la:Dao sam si truda zbog Damira i ipak malo detaljnije pregledao zalihe maketa i pronašao PM-ov Fokker D.XXI sa skijama iako sam mu ranije rekao da ga nemam. Stvarno sam i mislio da ga nemam ali me ipak nešto kopkalo ....
SUPER, puno hvala na trudu i pronalasku!!! Pišem ti PM.
tlikso je napisao/la:Razlog zašto mi je teško na prvu reći da li nešto imam ili nemam vidite sa priložene fotografije jednog od mojih "radnih" prostora. Poprilična gužva ) Jedan naš kolega maketar me je jučer uslikao u njemu pri prolasku kroz Novu Gradišku i proslijedio sliku koju dijelim s vama.
E, ovo se zove raj. Već mi je netko tko te posjetio pričao o tome, ne sjećam se tko je to bio. Nadam se da ći i ja jednom imati tako nešto, kad narastem. Meni je sve po raznim ormarima, golje, dolje, lijevo, desno... Pravi horor kad nešto trebam naći.
Similar topics
» OGLAS: Prodajem letjelice 1:72
» Oglas: Prodajem 1/72 makete i naljepnice
» Oglas: Tražim knjigu Jugoslovensko Pomorsko vazduhoplovstvo 1918-1991
» Prodajem nekoliko maketa u 1/72
» OGLAS: Prodaja zrakoplovi/dodaci 1/48/knjige - ažurirano 12.02.2018
» Oglas: Prodajem 1/72 makete i naljepnice
» Oglas: Tražim knjigu Jugoslovensko Pomorsko vazduhoplovstvo 1918-1991
» Prodajem nekoliko maketa u 1/72
» OGLAS: Prodaja zrakoplovi/dodaci 1/48/knjige - ažurirano 12.02.2018
Stranica 1 / 1.