Fiat G.50, Airfix, 1/72
3 posters
Stranica 1 / 1.
Fiat G.50, Airfix, 1/72
Mislim da je ovo treći ili četvrti pokušaj da od prastare ,rudimentalne Airfixove makete izradim solidnu maketicu... Ova je bila u onoj ,meni, odličnoj svjetloplavoj plastici koja je odlična za urezivanje panela što je već započeo predhodni vlasnik makete, a ja završio.
Drugi problem su bili dekali ,oni iz kutije su neupotrebljivi ,a većina dekala na tržištu je ili za bis ili za one rane verzije iz Španjolskog građ. rata ,a ne za verziju koja je u kutiji ,tako da su dekali kombinacija više setova iz kutije s viškovima...
Treća stvar koju ću napomenuti su boje sa njima nisam zadovoljan ne djeluju mi ispravno... Iako već duže imam MM II boje za talijane ,stalno sam koristio svoje neke mixove i kombinacije ,a sad sam reko ajde da probam i nisam zadovoljan (zelena mi se ćini presvijetla, bež presmeđa...)
Ukratko maketa za odmor, takav je i završni izgled, ništa pretenciozno, samo zabava...
Mašina je iz 24 Gruppo, 354 Squadriglia, Italy 1940
E da zaboravih... Hvala ti Mario na maketi
Drugi problem su bili dekali ,oni iz kutije su neupotrebljivi ,a većina dekala na tržištu je ili za bis ili za one rane verzije iz Španjolskog građ. rata ,a ne za verziju koja je u kutiji ,tako da su dekali kombinacija više setova iz kutije s viškovima...
Treća stvar koju ću napomenuti su boje sa njima nisam zadovoljan ne djeluju mi ispravno... Iako već duže imam MM II boje za talijane ,stalno sam koristio svoje neke mixove i kombinacije ,a sad sam reko ajde da probam i nisam zadovoljan (zelena mi se ćini presvijetla, bež presmeđa...)
Ukratko maketa za odmor, takav je i završni izgled, ništa pretenciozno, samo zabava...
Mašina je iz 24 Gruppo, 354 Squadriglia, Italy 1940
E da zaboravih... Hvala ti Mario na maketi
Poky- Posts : 887
Re: Fiat G.50, Airfix, 1/72
Jako lijepo, iako se slažem za boje da su malo off. No možda su takve kad "abšisaju" na suncu...
Vidim da si dodao i postranična stakalca, to Airfix nema u kutiji...
Vidim da si dodao i postranična stakalca, to Airfix nema u kutiji...
Damir- Posts : 1357
Similar topics
» fiat g 50 u NDH
» Fiat G.50bis 3504, AML/Fly, 1/72
» Do Božića 4 Sword 1/72 Fiat G.55
» Fiat G.510Assalto i Migović Mi-326A-4, Wath if, 1/72
» Galerija: Fiat G-50, mjerilo 1:32, ZNDH "vrag" (3504), maketa g. Štimca
» Fiat G.50bis 3504, AML/Fly, 1/72
» Do Božića 4 Sword 1/72 Fiat G.55
» Fiat G.510Assalto i Migović Mi-326A-4, Wath if, 1/72
» Galerija: Fiat G-50, mjerilo 1:32, ZNDH "vrag" (3504), maketa g. Štimca
Stranica 1 / 1.