knjige Breguet XIX
2 posters
Stranica 1 / 1.
knjige Breguet XIX
Ima li mozda tko u elektronskom obliku ovu poljsku knjigu : Breguet 19, Farman F68 Goliath (Polish Wings), Belcarz, Bartlomiej ?
Opcenito koje sve knjige o Breguetu XIX se mogu skinuti u digitali?
Tihomir
Opcenito koje sve knjige o Breguetu XIX se mogu skinuti u digitali?
Tihomir
tlikso- Posts : 279
Re: knjige Breguet XIX
Koliko sam ja shvatio (načuo), nema više onog raspašoja koji je vladao do prošlih godina. U zadnje vrijeme se poštuju autorska prava i nema više besplatnog ilegalnog skidanja stvari s neta...
Damir- Posts : 1357
Kasno za mene ) Moje knjige su godinama skidane na netu pa ih jos imam na zalihi )
Nevezano uz to, cini mi se da relativno malo literature postoji za Breguet XIX a letjeli su sirom svijeta decenijama.
Nevezano uz to, cini mi se da relativno malo literature postoji za Breguet XIX a letjeli su sirom svijeta decenijama.
tlikso- Posts : 279
Moguće da Francuzi imaju više, a to se po svijetu ne čita i ne stavlja ne net zbog jezika...
No svakako bi bilo bolje da te zanima FW-190, čujem da je izašla jubilarna 100-milijunita luksuzna knjiga o njemu, donosi ekskluzivnu jednu novu fotku i 2 nova serijska broja...
No svakako bi bilo bolje da te zanima FW-190, čujem da je izašla jubilarna 100-milijunita luksuzna knjiga o njemu, donosi ekskluzivnu jednu novu fotku i 2 nova serijska broja...
Damir- Posts : 1357
Similar topics
» Prodajem knjige
» PRODAJA - knjige Yu tematika
» Prodaja - knjige zapadnog porijekla
» OGLAS: Prodaja zrakoplovi/dodaci 1/48/knjige - ažurirano 12.02.2018
» PRODAJA - knjige Yu tematika
» Prodaja - knjige zapadnog porijekla
» OGLAS: Prodaja zrakoplovi/dodaci 1/48/knjige - ažurirano 12.02.2018
Stranica 1 / 1.