PBY-5A Catalina, REBUILD ,Airfix, 1/72
2 posters
Stranica 1 / 1.
PBY-5A Catalina, REBUILD ,Airfix, 1/72
Evo rebuild opet...
Da ne trošim puno riječi stari Airfix sa hrpom stare boje i ljepila ,rebuildan za klince sa njihovim uputama glede farbanja ,tako da je mašina SF što se oznaka tiče...
Dakle stanje pred početak rebuilda:
skidanje boje "acetonom" bez acetona...
grubo očiščen...
Bilo je puno posla sa kitanjem i pripasivanjem jel je bio u dosta lošem stanju a i prozirni djelovi su bili izgleda prelakirani i mutni ,očistio sam koliko se dalo ,ali sam na pola puta odustao i završio ga tako kako je:
I evo ga već leti (nažalost čošak gdje ih vješamo je u kutu sobe pod kosinom ,pa su slike malo koma):
Da ne trošim puno riječi stari Airfix sa hrpom stare boje i ljepila ,rebuildan za klince sa njihovim uputama glede farbanja ,tako da je mašina SF što se oznaka tiče...
Dakle stanje pred početak rebuilda:
skidanje boje "acetonom" bez acetona...
grubo očiščen...
Bilo je puno posla sa kitanjem i pripasivanjem jel je bio u dosta lošem stanju a i prozirni djelovi su bili izgleda prelakirani i mutni ,očistio sam koliko se dalo ,ali sam na pola puta odustao i završio ga tako kako je:
I evo ga već leti (nažalost čošak gdje ih vješamo je u kutu sobe pod kosinom ,pa su slike malo koma):
Poky- Posts : 887
Re: PBY-5A Catalina, REBUILD ,Airfix, 1/72
Ovo je fakat impresivno. Izgleda super na kraju, a kad se vidi od čega se krenulo...
Kako si obnovio zakovičenje trupa? Čini se da početku nije bilo ničeg.
Kako si obnovio zakovičenje trupa? Čini se da početku nije bilo ničeg.
Damir- Posts : 1357
Re: PBY-5A Catalina, REBUILD ,Airfix, 1/72
Bilo ga je bilo ,al je bil sakriven ispod debelog sloja boje... Ondje di sam pobrusil zakovice sam posle prošao sa riveterom... Nisam se htio zamarati preveć to je ionak klincima sve isto...
Poky- Posts : 887
Similar topics
» P-40N(rebuild), Hasegawa, 1/72
» B-17F, stari Revell, 1/72 rebuild
» Lavočkin La-5FN, KP, 1/72 i Zvezda rebuild, 1/72
» P-39Q Airacobra, 1/72, Academy (rebuild)
» Junkers Ju-88A-4, Revell(rebuild), 1/72
» B-17F, stari Revell, 1/72 rebuild
» Lavočkin La-5FN, KP, 1/72 i Zvezda rebuild, 1/72
» P-39Q Airacobra, 1/72, Academy (rebuild)
» Junkers Ju-88A-4, Revell(rebuild), 1/72
Stranica 1 / 1.