Fokker D.XXI, MPM, 1/72
4 posters
Stranica 1 / 1.
Fokker D.XXI, MPM, 1/72
MPMova maketa DIK sve iz kita ništa dorađivano. Pošto sam zadnji puta kad sam radio nizozemca upozoren na OMFu da koristim stare i "krive" nijanse apdejtao sam se i odradio ovog u "točnim" nijansama ,meni se ne sviđa ,valjda sam predugo buljio u one "krive" nijanse pa mi se podsvjesno ove čine netočne ,ne znam :?
Ukratko moj poso standardan, boje MM,Revell i Humbrol, weathering standardno MIG vodice i pigmenti....
Ukratko moj poso standardan, boje MM,Revell i Humbrol, weathering standardno MIG vodice i pigmenti....
Poky- Posts : 887
Re: Fokker D.XXI, MPM, 1/72
Super je, prekrasan. Ne kužim što ti se ne sviđa?
Super avijončić, ko kutijica. I super si ga složio, a i boje su krasne. Možda te muči ova najsvjetlija boja, to što nije oker? Pusti Nizozemce, valjda su bili napušeni, pa nisu zapamtili kako su farbali svoje avione...
Super avijončić, ko kutijica. I super si ga složio, a i boje su krasne. Možda te muči ova najsvjetlija boja, to što nije oker? Pusti Nizozemce, valjda su bili napušeni, pa nisu zapamtili kako su farbali svoje avione...
Damir- Posts : 1357
Baš mi se sviđa. Ko bombon je.
Valjda mi se tako sviđa jer me nekako
podsjeća na ww2 japanske avione.
Valjda mi se tako sviđa jer me nekako
podsjeća na ww2 japanske avione.
mpuky- Posts : 358
Ahahahaha Može bit, iako mislim da je legalizacija marice kod njih krenula nakon ww2...Pusti Nizozemce, valjda su bili napušeni, pa nisu zapamtili kako su farbali svoje avione... Laughing
Ma daj Mario kakvi crni japanci!?!? Avion je ružan ,a sad su mi ga najnovija "istraživanja" i "spoznaje" dodatno poružnile sa ovom ružnom oker bojom...
Nema veze kad mi dođe pod ruke napravil bum i Danca, pa kud puklo da puklo...
Ma znam da je grdi ali mene malo podsjeca na
Ki-27. Cak mi ni shema nije toliko losa. Jedino
ne razumijem zasto je tako taman odozdo ?
Ki-27. Cak mi ni shema nije toliko losa. Jedino
ne razumijem zasto je tako taman odozdo ?
Ma kužim ,da liči na Ki-27 ,a imali su i japanci takvih sličnih shema...
E vidiš zašto je smeđ odozdo i mene zanima ,nisam još prokonto ,a ni nigdje još pročito koji je razlog...
Bit će da je Damir u pravu, bili su napušeni
E vidiš zašto je smeđ odozdo i mene zanima ,nisam još prokonto ,a ni nigdje još pročito koji je razlog...
Bit će da je Damir u pravu, bili su napušeni
Zar nitko od vas nije bio u Nizozemskoj? Kod njih je nebo smeđe, nije ovako kao kod nas.
Šta je od čokolade ili im to dođe od hašiša
Već sam par puta pregledavao slike ovog Fokkera i jako mi se sviđa, toliko da su me prsti zasvrbjeli i odlučio sam da ću nakon 7-8 godina sastaviti jednu maketu ) Iz kutije, samo eventualne dorade u kokpitu.
tlikso- Posts : 279
tlikso je napisao/la:Već sam par puta pregledavao slike ovog Fokkera i jako mi se sviđa, toliko da su me prsti zasvrbjeli i odlučio sam da ću nakon 7-8 godina sastaviti jednu maketu ) Iz kutije, samo eventualne dorade u kokpitu.
Dakle, još jedan Fokker XXI do Božića..?
Ma neću Fokkera, dva su dosta ) Razmišljam da sastavim na brzinu mog resinskog Sim-VIa i obojam u pretpostavljenu kamuflažnu shemu iz travnja 1941. jer je bio pridodat jednoj eskadrili. Nema slika za to ali kako su isto tako civilnog Fizir Nebojšu obojali u standardnu ratnu trobojnu shemu, o čemu postoje fotke, kada su ga pridodali vojnoj eskadrili vjerovatno je i Sim VIa bio tako obojan.
tlikso- Posts : 279
Ajd drago mi je da sam nekog uspio povratiti hobbyu!
Veselim se SIMu...
Veselim se SIMu...
Yupi ima nas jos
Znamo tko ce opet biti zadnji
Znamo tko ce opet biti zadnji
Stranica 1 / 1.