DH-89 Dragon Rapide, Frog, 1/72
3 posters
Stranica 1 / 1.
DH-89 Dragon Rapide, Frog, 1/72
Ukratko stati Frog rađen po naruđbi, užitak za slaganje i mali odmor od klasičnih stvari koje radim...
Fala Mpukyu na vacuformiranju canopya i Damiru na printanju dekala.
Nažalost mi se dogodila mala "napaka" prilikom završavanja pa mi spoj canopya sa tjelom više ne izgleda baš bajno...
Farbano Alcladom...
Fala Mpukyu na vacuformiranju canopya i Damiru na printanju dekala.
Nažalost mi se dogodila mala "napaka" prilikom završavanja pa mi spoj canopya sa tjelom više ne izgleda baš bajno...
Farbano Alcladom...
Poky- Posts : 887
Re: DH-89 Dragon Rapide, Frog, 1/72
Ideš!
Prvi put vidim maketu Frog, čak nisam niti znao da postoji prije nego si mi rekao. Vidim da je dosta gruba (ove rupe na uvodnicima motora nisu rupe...). Ali nekako, za "retro" tip aviona, paše i retro maketa. I savršeni retro stalak za to.
A, inače, krasan tip aviona.
Prvi put vidim maketu Frog, čak nisam niti znao da postoji prije nego si mi rekao. Vidim da je dosta gruba (ove rupe na uvodnicima motora nisu rupe...). Ali nekako, za "retro" tip aviona, paše i retro maketa. I savršeni retro stalak za to.
A, inače, krasan tip aviona.
Damir- Posts : 1357
Re: DH-89 Dragon Rapide, Frog, 1/72
Da da Frog prastari, nisam uspio nigdje iskopati neku godinu ,al izgleda kao 60te...
Znam za uvodnike ,ali pošto se radi o maketi koja će služiti primarno kao model nisam se ni zamarao sa detaljiranjem...
Znam za uvodnike ,ali pošto se radi o maketi koja će služiti primarno kao model nisam se ni zamarao sa detaljiranjem...
Poky- Posts : 887
Similar topics
» PRODAJA 1/72 - EDUARD, EMHAR, ENCORE, ELF, FUJIMI, FROG
» KUPUJEM 1/72 DH-89 Dragon Rapid
» PRODAJA 1/72 DAKOPLAST, DRAGON, DELTA2, DECNO
» KUPUJEM 1/72 DH-89 Dragon Rapid
» PRODAJA 1/72 DAKOPLAST, DRAGON, DELTA2, DECNO
Stranica 1 / 1.